Ik wil je op weg helpen door mijn logica in de vorm van theses en columns met je te delen. Het zijn mijn eigen waarheden van het moment. Daarmee wil ik niet stellen dat het de algehele waarheid is. Je hoeft geen ‘ja’ tegen de inhoud te zeggen.
Het gaat mij om jou te prikkelen en te inspireren, zodat je jouw waarheid gaat zien en ervaren.

MEERBEWUST THESES

These 1: Zelfactualisatie

In deze overkoepelende these lees je over het benutten van mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen – jouw zelfactualisatie. Dit visualiseer ik in een piramidefiguur opgedeeld in meerbewustwordingsniveaus.

Meer over zelfactualisatie

These 2: Bubbels

Deze these geeft je een idee van de daadwerkelijke inhoud (innerlijke wijsheden, kracht, talenten, kwaliteiten, verlangens etc.) van jezelf – jouw waarde en potentieel. Het merendeel daarvan bevindt zich in het onbewuste en komt als bubbels vanuit jouw innerlijke oerbron naar de oppervlakte. Word meer bewust van dit proces.

Meer over de bubbelthese
Meer over zelfactualisatie
Meer over de bubbelthese

These 3: Relaties

Deze these maakt je meer bewust van de systemen (omgevingen en relaties) waar je onderdeel van bent of bent geweest. Samen vormen deze jouw eigen systeem – jouw manier van leven. Deze relaties bieden reflectie en hebben invloed op het toelaten van meer van jezelf in je leven.

Meer over de relatiethese

These 4: Dolfijnen

De laatste these gaat over het verzamelen van mensen om je heen die jou onvoorwaardelijk de ruimte en vrijheid geven om jezelf te zijn. Zij zijn jouw steun en inspiratie tijdens je zelfontdekking en zelfactualisatie. Om meer bewust te worden van welke eigenschappen deze cheerleaders hebben, trek ik graag de link naar de leefstijl van dolfijnen en hoe zij zich in groepen naar elkaar opstellen.

Meer over de dolfijnenthese
Meer over de relatiethese
Meer over de dolfijnenthese

Jij bent er klaar voor. Jij gaat voor Meerbewust

Neem nu contact met me op

Mijn Columns

Lees mijn columns

Wil je meer dingen waarnemen, beseffen en voelen van jezelf?

Regelmatig deel ik inzichten, tips, tactieken en ervaringen via mijn columns. Ik nodig je uit om een kijkje te nemen!

Lees mijn columns