Oké je hebt dus interesse in bewustwording en je wilt je ware zelf meer gaan ontdekken. Mooi! Je hebt het gezegd en dan volgt ‘hoe is dat gedaan?’ Ik wil je op weg helpen door mijn logica in de vorm van theses en columns met je te delen. Het zijn mijn eigen waarheden van het moment. Daarmee wil ik niet stellen dat het de algehele waarheid is. Je hoeft geen ‘ja’ tegen de inhoud te zeggen. Het gaat mij om jou te prikkelen en te inspireren, zodat je jouw waarheid gaat zien en voelen.

MEERBEWUST THESES

These 1: Zelfactualisatie

In deze overkoepelende these lees je over het benutten van mogelijkheden om het beste uit je ware zelf te halen – jouw zelfactualisatie. Dit visualiseer ik in een piramidefiguur opgedeeld in meerbewustwordingsniveaus.

Meer over zelfactualisatie

These 2: Bubbels

Deze these gaat over de daadwerkelijke inhoud (innerlijke wijsheden, kracht, talenten, kwaliteiten, verlangens etc.) van jouw ware zelf – jouw waarde. Het merendeel daarvan bevindt zich in het onbewuste en komt als bubbels vanuit jouw innerlijke oerbron naar de oppervlakte.

Meer over de bubbelthese
Meer over zelfactualisatie
Meer over de bubbelthese

These 3: Relaties

In deze these gaat het over systemen (omgevingen en relaties) waar je onderdeel van bent of bent geweest. Samen vormen deze jouw eigen systeem – jouw manier van leven. Deze relaties bieden reflectie en hebben invloed op het toelaten van jouw ware zelf in je leven.

Meer over de relatiethese

These 4: Dolfijnen

De laatste these gaat over het verzamelen van mensen om je heen die jou onvoorwaardelijk de ruimte en vrijheid geven om jouw ware zelf te zijn. Zij zijn jouw steun en inspiratie tijdens je zelfontdekking en zelfactualisatie. Om te ontdekken welke eigenschappen deze cheerleaders hebben, trek ik graag de link naar de leefstijl van dolfijnen en hoe zij zich in groepen naar elkaar opstellen.

Meer over de dolfijnenthese
Meer over de relatiethese
Meer over de dolfijnenthese

Jij bent er klaar voor. Jij gaat voor Meerbewust

Neem nu contact met me op

Mijn Columns

Lees mijn columns

Wil je zelf meer dingen waarnemen, beseffen en voelen van je ware zelf?

Regelmatig deel ik inzichten, tips, tactieken en ervaringen via mijn columns. Ik nodig je uit om een kijkje te nemen!

Lees mijn columns