Meer bewust worden van keuzes en invloed.

Hier start echte ontwikkeling: jij gaat meer ontdekken en zelf vormgeven. Jij gaat voor Meerbewust!

Coaching

Zinvol gesprekken over jezelf. Meerbewust coaching is er voor jou om meer van jezelf te begrijpen, meer bewust te worden van je eigen stem en de invloed die je hebt op het leven. Het gaat om jou: Wat ervaar jij? Wat wil jij? en Waar kies jij voor? Misschien merk je het nu niet zo, maar jij hebt de keuze van wat je toelaat in je leven.

Meer over een goed gesprek
moeiteloos meer bewust

Inzichtpakket ‘jouw waarde’

Meer inzicht in jezelf. Dit coachingstraject kort en krachtig. Tijdens 4 bijeenkomsten leer je meer je eigen stem en authenticiteit opmerken tussen al het andere. Je eigen invloed op het leven wordt zichtbaar voor je. Jij gaat keuzes dichter bij jezelf maken.

Meer over het inzichtpakket
Meer over een goed gesprek
Meer over het Inzichtpakket

Balanssessie ‘jouw verleden balanceren’

Wil je meer bewust worden van de dingen die je leven beïnvloeden of hebben beïnvloed? Ik help je jouw manier van leven meer vorm te geven zoals jij dat wilt door samen met jou de zaken uit je verleden in balans te brengen. En wat bedoel ik daarmee? We gaan gevoelige relaties en gebeurtenissen beschouwen, verwerken en vervullen. Hoe we dat gaan we doen? Door te zien, begrijpen, voelen en loslaten. Allemaal door middel van praktische, gemakkelijk toepasbare oefeningen en tools. Ik leer ze je graag.

Meer over de Balanssessie

Overgangspakket ‘nieuwe overtuigingen’

Nieuwe effectieve overtuigingen aannemen. Meerbewust is er voor jou en helpt je je leven te beschouwen met als doel het verleden en oude niet effectieve overtuigingen los te gaan laten. Je zit niet vast in het verhaal van ‘toen’. Het is tijd om over te gaan naar je nieuwe verhaal. Jij hebt het in je om deze overgang te maken.

Meer over het Overgangsppakket
Meer over de Balanssessie
Meer over het Overgangsppakket

Workshop Bewustwording ‘tijd voor jou!’

Hoe werkt bewustwording nou eigenlijk? Zodra je dit mechanisme door hebt kun je meer gaan ontdekken over jezelf en je werkelijke waarde – jouw potentieel. Het zorgt er ook voor dat je doorziet waar je invloed ligt op het leven. En juist die invloed kun jij mooi aanwenden om meer van jezelf toe te gaan laten. Dus ben jij de momenten dat je je nep voelt, teveel van jezelf hebt weggegeven, teveel anderen hebt lopen ‘pleasen’, nu echt beu. Dan is het nu tijd voor jou!

Meer over de Workshop

Jij gaat je bedrijfscultuur positief beïnvloeden, het werkgeluk vergroten en daarmee de positionering van je bedrijf versterken!

Meerbewust verzorgt bewustleiderschapscoaching, organisatieadvies en training. Het gaat om beseffen van potentieel, waar werkelijke verantwoordelijkheden liggen en wat goed communiceren is. Je bedrijf heeft nog zoveel groeicapaciteit in huis!

Benaderingen voor bedrijven
Meer over de Workshop
Meer over benaderingen voor bedrijven

Jij bent er klaar voor. Jij gaat voor Meerbewust

Neem nu contact met me op

Ben je benieuwd naar jouw bewustwordingsmogelijkheden? 

Mocht je meer willen weten, lees dan verder bij Basisinzichten van Meerbewust.

Basisinzichten van Meerbewust
Basisinzichten van Meerbewust