Wil je ontdekken wat jouw waarde is en wat jouw levenspatronen zijn? Wil je meer bewust worden van de relaties die je leven beïnvloeden of hebben beïnvloed? Neem je leven in eigen hand en boek voor jezelf een pakketbehandeling of balanssessie. Of kom gewoon eens langs voor een goed gesprek.

Hier start jouw echte zelfactualisatie: jij gaat je ware zelf ontdekken en vormgever worden van jouw leven. Jij gaat voor Meerbewust!

Inzichtpakket ‘jouw waarde, relaties en patronen’

Ik zorg ervoor dat je inzichten vanuit je onbewuste leert opmerken en dat jouw patronen en relaties zichtbaar voor je worden. Met deze ‘clues’ kun jij de potentie van je ware zelf in gaan zetten in jouw leven en in het tempo dat jij bepaalt.

Meer over het inzichtpakket

Balanssessie ‘jouw verleden balanceren’

Ik help je jouw manier van leven meer vorm te geven zoals jij dat wilt door samen met jou de zaken uit je verleden in balans te brengen. En wat bedoel ik daarmee? We gaan gevoelige systemen, relaties en gebeurtenissen beschouwen, verwerken en vervullen. Hoe we dat gaan we doen? Door te zien, voelen, vergeven, loslaten en zuiveren. Allemaal door middel van praktische, gemakkelijk toepasbare oefeningen en tools. Ik leer ze je graag.

Meer over de Balanssessie
Meer over het Inzichtpakket
Meer over de Balanssessie

Overgangspakket ‘mijn levensbeschouwing’

Je levenseinde is in zicht en je ervaart onrust over je naderende dood. Meerbewust is er voor jou en helpt je je leven beschouwen.

Meer over het Overgangsppakket

Gewoon een goed gesprek

Wellicht wil je liever gewoon een zinvol gesprek over jezelf? Speedcoaching dat kan zeker bij Meerbewust!

En wat ook kan is is een gesprek over je zelfontwikkelingsproces. Wellicht wil je iets ondernemen om je proces te ondersteunen en voel je je overladen door alle mogelijkheden die je op internet tegenwoordig tegen komt. Wat is is je volgende stap? Is er wel een volgende stap nodig? Zo ja… Wie zijn goede mensen om je te begeleiden? Wat past bij jou? Ik help je je stap(pen) helder te krijgen en vertrouwde adressen er voor te vinden.

Vraag een goed gesprek aan
Meer over het Overgangsppakket
Vraag een goed gesprek aan

Jij bent er klaar voor. Jij gaat voor Meerbewust

Neem nu contact met me op

Ben je benieuwd naar jouw bewustwordingsmogelijkheden? 

Mocht je meer willen weten, lees dan verder bij Basisinzichten van Meerbewust.

Basisinzichten van Meerbewust
Basisinzichten van Meerbewust