Heb je interesse in bewustwording? Wil je meer bewust worden van de dingen die je leven beïnvloeden en welke invloed jij zelf hebt?
Neem contact op. Het is tijd voor een goed gesprek over jou – jouw potentie en wensen.

Meerbewust is er ook voor bedrijven – coaching, trainingen, managementreflectie, strategische sessies, HR & organisatieadvies.
Alles in het kader van versterken van zelfregie, veerkracht en creativiteit. Ik ontmoet je graag!

Hier start jouw echte ontwikkeling: jij gaat meer van jezelf ontdekken en vormgever worden van jouw leven. Jij gaat voor Meerbewust!

Gewoon een goed gesprek

Een zinvol gesprek over jezelf. Dat kan zeker bij Meerbewust!

Jij bepaalt wat je wilt bespreken. Het gaat om jouw gevoel van helderheid creëren. Het is fijn om een plek te hebben waar je altijd even je hart kunt luchten en weer snel in contact kan komen met jezelf. Meerbewust is er voor jou.

Meer over een goed gesprek

Inzichtpakket ‘jouw waarde, relaties en patronen’

Wil je meer bewust worden van de dingen die je leven beïnvloeden of hebben beïnvloed? Ik zorg ervoor dat je inzichten vanuit je onbewuste leert opmerken en dat jouw patronen en relaties zichtbaar voor je worden. Met deze ‘clues’ kun jij de potentie van jezelf meer in gaan zetten in jouw leven.

Meer over het inzichtpakket
Meer over een goed gesprek
Meer over het Inzichtpakket

Balanssessie ‘jouw verleden balanceren’

Wil je meer bewust worden van de dingen die je leven beïnvloeden of hebben beïnvloed? Ik help je jouw manier van leven meer vorm te geven zoals jij dat wilt door samen met jou de zaken uit je verleden in balans te brengen. En wat bedoel ik daarmee? We gaan gevoelige relaties en gebeurtenissen beschouwen, verwerken en vervullen. Hoe we dat gaan we doen? Door te zien, begrijpen, voelen en loslaten. Allemaal door middel van praktische, gemakkelijk toepasbare oefeningen en tools. Ik leer ze je graag.

Meer over de Balanssessie

Overgangspakket ‘mijn levensbeschouwing’

Wil je meer bewust worden van de dingen die je leven beïnvloeden of hebben beïnvloed? Je levenseinde is in zicht. Het is tijd om je verleden in balans te brengen en relaties te vervullen. Meerbewust is er voor jou en helpt je je leven beschouwen om het in rust te kunnen afsluiten.

Meer over het Overgangsppakket
Meer over de Balanssessie
Meer over het Overgangsppakket

Workshop Bewustwording ‘tijd voor jou!’

Hoe werkt bewustwording nou eigenlijk? Zodra je dit mechanisme door hebt kun je meer gaan ontdekken over jezelf en je werkelijke waarde – jouw potentieel. Het zorgt er ook voor dat je doorziet waar je invloed ligt op het leven. En juist die invloed kun jij mooi aanwenden om meer van jezelf toe te gaan laten. Dus ben jij de momenten dat je je nep voelt, teveel van jezelf hebt weggegeven, teveel anderen hebt lopen ‘pleasen’, nu echt beu. Dan is het nu tijd voor jou!

Meer over de Workshop

Jij gaat je bedrijfscultuur positief beïnvloeden, het werkgeluk vergroten en daarmee de positionering van je bedrijf versterken!

Meerbewust verzorgt workshops, trainingen, HR & organisatieadvies, managementreflectie en coaching. Alles in het kader van zelfregie, veerkracht en creativiteit. Het gaat om beseffen van potentieel, waar werkelijke verantwoordelijkheden liggen en wat goed communiceren is. Je bedrijf heeft nog zoveel groeicapaciteit in huis!

Benaderingen voor bedrijven
Meer over de Workshop
Meer over benaderingen voor bedrijven

Jij bent er klaar voor. Jij gaat voor Meerbewust

Neem nu contact met me op

Ben je benieuwd naar jouw bewustwordingsmogelijkheden? 

Mocht je meer willen weten, lees dan verder bij Basisinzichten van Meerbewust.

Basisinzichten van Meerbewust
Basisinzichten van Meerbewust