Wil je ontdekken wat jouw waarde is en wat jouw levenspatronen zijn? Wil je meer bewust worden van de relaties die je leven beïnvloeden of hebben beïnvloed? Kom gewoon eens langs voor een goed gesprek. Je kunt ook contact opnemen als een Meerbewust invulling wilt geven aan een workshop, training of seminar. Ik ontmoet je graag!

Hier start jouw echte zelfactualisatie: jij gaat je ware zelf ontdekken en vormgever worden van jouw leven. Jij gaat voor Meerbewust!

Gewoon een goed gesprek

Een zinvol gesprek over jezelf? Dat kan zeker bij Meerbewust!

Dit gesprek is niet de start van een coachingstraject. Waarom zou je een (lang) coachingstraject aangaan terwijl je het prima allemaal zelf kunt. Alles wat je zou moeten weten heb je al in je bezit. Het gaat er om dat je daar meer bewust van wordt. En daarom staat jouw gesprek bij Meerbewust gewoon op zichzelf. We gaan samen het gesprek aan om even weer wat helderheid in je leven te scheppen. Het draait om de vragen: Wat is je context? Wat verlang jij? Waar loop je tegen aan? Hoe kun je meer van jezelf toe laten in je leven? En hoe ga je nog meer over jezelf ontdekken?

En wat ook kan is een goed gesprek over jouw zoektocht naar zingeving – jouw zelfontplooiing – door innerlijke ervaring. Wellicht wil je iets ondernemen en voel je je overladen door alle mogelijkheden die je op internet tegenwoordig tegen komt. Wat is is je volgende stap voor jouw zelfontplooiing? Is er wel een volgende stap nodig? Zo ja… Wie zijn goede mensen om je te begeleiden? Wat past bij jou? Ik help je je stap(pen) helder te krijgen en vertrouwde adressen er voor te vinden.

En hoe lang gaat zo’n gesprek dan duren? Precies zo lang als jij nodig hebt om jouw helderheid te verkrijgen (doch uiterlijk 2,5 uur).

Vraag een goed gesprek aan

Inzichtpakket ‘jouw waarde, relaties en patronen’

Ik zorg ervoor dat je inzichten vanuit je onbewuste leert opmerken en dat jouw patronen en relaties zichtbaar voor je worden. Met deze ‘clues’ kun jij de potentie van je ware zelf in gaan zetten in jouw leven en in het tempo dat jij bepaalt.

Meer over het inzichtpakket
Vraag een goed gesprek aan
Meer over het Inzichtpakket

Balanssessie ‘jouw verleden balanceren’

Ik help je jouw manier van leven meer vorm te geven zoals jij dat wilt door samen met jou de zaken uit je verleden in balans te brengen. En wat bedoel ik daarmee? We gaan gevoelige systemen, relaties en gebeurtenissen beschouwen, verwerken en vervullen. Hoe we dat gaan we doen? Door te zien, voelen, vergeven, loslaten en zuiveren. Allemaal door middel van praktische, gemakkelijk toepasbare oefeningen en tools. Ik leer ze je graag.

Meer over de Balanssessie

Overgangspakket ‘mijn levensbeschouwing’

Je levenseinde is in zicht en je ervaart onrust over je naderende dood. Meerbewust is er voor jou en helpt je je leven beschouwen.

Meer over het Overgangsppakket
Meer over de Balanssessie
Meer over het Overgangsppakket

Workshop Bewustwording ‘tijd voor jou!’

Wil je ontdekken wat jouw werkelijke waarde is? En hoe je meer van jezelf kunt toe laten in je leven? Ben je de momenten dat je je nep voelt, teveel van jezelf hebt weggegeven, teveel anderen hebt lopen ‘pleasen’, nu echt beu…

Meer over de Workshop
Meer over de Workshop

Jij bent er klaar voor. Jij gaat voor Meerbewust

Neem nu contact met me op

Ben je benieuwd naar jouw bewustwordingsmogelijkheden? 

Mocht je meer willen weten, lees dan verder bij Basisinzichten van Meerbewust.

Basisinzichten van Meerbewust
Basisinzichten van Meerbewust