Ik voel het als mijn missie mensen te helpen groeien en verbinden door ze te leren meer bewust met een open hart in het leven te staan – en op dezelfde wijze het leven af te sluiten.

MEERBEWUST

Dit ben jij

Iemand die meer verbonden met zichzelf en met anderen wil zijn. Op dit moment ervaar je innerlijke onrust en spanning. Dat kan meerdere oorzaken hebben. Meerbewust richt zich op twee doelgroepen: mensen die onrust ervaren omdat zij het gevoel hebben vast te zijn gelopen in hun leven en mensen die onrust ervaren omdat zij weten dat hun levenseinde in zicht is.

Verder lezen
Monique Pereij bewustmaker zelfontplooiing

Dit ben ik

Jouw bewustmaker. Ik voel het als mijn missie mensen te helpen groeien en verbinden door ze te leren meer bewust met een open hart in het leven te staan – en op dezelfde wijze het leven af te sluiten.

Meer over mij
Verder lezen
Meer over mij

Benaderingen & tarieven

Coaching om meer bewust beschouwer en vormgever van jouw leven te worden. Leer je eigen ware zelf begrijpen. Jouw originaliteit is direct verbonden met je hart. Richt je op je originaliteit en op je hartstocht. Dit is jouw ware bijdrage aan de wereld – leven vanuit je meerbewuste hart.

Meer over Benaderingen

Kom in contact

Stuur mij een bericht en ik beantwoord je binnen 48 uur. Als we voor het eerst met elkaar in contact komen, dan is het fijn als je een aantal mogelijkheden uit jouw agenda van de komende weken in je bericht opneemt. Dan kunnen we snel doorpakken.

Mijn contactgegevens
Meer over Benaderingen
Mijn contactgegevens

Jij bent er klaar voor. Jij gaat voor Meerbewust

Neem nu contact met me op

Ben je benieuwd naar jouw bewustwordingsmogelijkheden? 

Mocht je meer willen weten, lees dan verder bij Basisinzichten van Meerbewust.

Basisinzichten van Meerbewust
Basisinzichten van Meerbewust