Meerbewust – dit is de plek voor handvatten en aanmoedigingen ten bate van jouw ontwikkeling.
Jij als (meer) Bewustworder en ik als Bewustmaker ontmoeten elkaar hier.

MEERBEWUST

Dit ben jij

Jij bent in ieder geval iemand, die meer uit het leven wil halen! Meerbewust richt zich op twee doelgroepen: 1) Je staat midden in het leven en ervaart wat onrust of je bent gewoon simpelweg nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar jouw zin van het leven. Nieuwsgierig naar jezelf. Kortom je wilt meer van jezelf ontdekken en begrijpen. Dat gaat jou je rust geven en jouw nieuwsgierigheid beantwoorden. 2) Je hebt zicht op het einde van je leven. Je ervaart onrust hierover – je wilt je leven beschouwen en in rust afsluiten.

Of ben jij een bedrijf?

Je kan eveneens contact opnemen als je coaching, training of managementreflectie wenst voor je bedrijf. Bewustwording binnen een bedrijf is een krachtig middel. Het gaat dan om werkgeluk, potentieel, werkelijke verantwoordelijkheid, wendbaarheid en creativiteit. Kortom je bedrijfscultuur meer bewust positief beïnvloeden en je positionering versterken.

Verder lezen
Monique Pereij bewustmaker zelfontplooiing

Dit ben ik

Jouw bewustmaker. Ik voel het als mijn missie mensen te helpen groeien en verbinden door ze te leren meer bewust met een open hart in het leven te staan – en op dezelfde wijze het leven af te sluiten. Bewustwording is een krachtig middel om meer van jezelf en de wereld om je heen te begrijpen.

Werkelijke vrijheid start bij het beseffen van je potentieel, verantwoordelijkheid en eigen invloed op het leven. Daar zijn handvatten voor nodig. De vorm die ik er voor gekozen heb is Meerbewust (advies, coaching & online content ter inspiratie delen).

Meer over mij
Verder lezen
Meer over mij

Benaderingen & tarieven

Leer jezelf, je potentieel en je eigen invloed beter begrijpen. Ik ontmoet je graag!

Meer over Benaderingen

Kom in contact

Stuur mij een bericht en ik beantwoord je binnen 48 uur.

Mijn contactgegevens
Meer over Benaderingen
Mijn contactgegevens

Jij bent er klaar voor. Jij gaat voor Meerbewust

Neem nu contact met me op

Ben je benieuwd naar jouw bewustwordingsmogelijkheden? 

Mocht je meer willen weten, lees dan verder bij Basisinzichten van Meerbewust.

Basisinzichten van Meerbewust
Basisinzichten van Meerbewust