Meerbewust is er voor jou en helpt je je leven te beschouwen met als doel ineffectieve overtuigingen uit je verleden los te gaan laten. Je zit niet vast in het verhaal van ‘toen’ en daarbij horende overtuigingen. Het is tijd om over te gaan naar je nieuwe verhaal gevoed door nieuwe effectieve overtuigingen. Jij hebt het in je om deze overgang te maken.

De opzet van het overgangspakket is als volgt:

  • Sessie je hart luchten (± 1,5 uur). We bespreken de zaken die op dit moment voor jou belangrijk zijn. We stellen vast waarvan je onrust ervaart. Wat zijn jouw maalstromen afkomstig uit je verleden? Welke beladen gebeurtenissen en emoties blijven een rol spelen?
  • Sessie mijn verhaal van toen (± 3 uur). We bespreken jouw verleden en de belangrijke personen en overtuigingen die een rol daarin spelen. Het gaat om relaties. Je manier van leven is deels gevormd door je afkomst (je familie) en wordt iedere dag nog relationeel beïnvloed door de mensen of dingen die in jouw leven zijn (of zijn geweest). Mocht je hier meer over willen weten, lees dan verder op deze site bij Basisinzichten van Meerbewust – Relaties of lees de column ‘Wat is familiepijn en hoe doorbreek je het?’https://meerbewust.nl/wat-is-familiepijn-en-hoe-doorbreek-je-het/
  • Sessie mijn overgang naar een nieuw verhaal (± 1,5 uur). We bespreken jouw levenspatronen en ineffectieve overtuigingen. We hebben het over hoe je het verleden in balans gaat brengen door bepaalde relaties te voltooien en sommige juist nieuw aan te gaan. Met op nummer 1 de relatie met jezelf. Als in: we stemmen af hoe je eigen behoeften en voorkeuren een plek gaat geven in je leven. Vervolgens kun je overdenkingen en onzekerheden delen om ze op te heffen. Dan sluiten we samen af en start voor jou een nieuw verhaal.
  • Follow-up sessie hoe gaat het? (± 1,5 uur). Tijdens deze laatste sessie bespreken we hoe het is om je inzichten in de praktijk te brengen.

Ik maak tijdens de sessies onder andere gebruik van de associatiemethode. Tussen de sessies door bied ik je ondersteuning per mail (en in redelijkheid en billijkheid ondersteuning per telefoon). Het gaat hierbij niet om een “ja” tegen de inhoud, maar een ja-gevoel ten opzichte van jezelf.

Jij bent er klaar voor. Jij wordt Meerbewust!

Neem nu contact op

Wil je alvast weten wat jouw financiële investering gaat zijn?

All-in kost het overgangspakket €1000- (inclusief btw.)

Boek nu het Overgangspakket
Boek nu het Overgangspakket