NEEM CONTACT OP

VOOR:

jezelf persoonlijk ☞ Coaching. Het draait allemaal om jou! Jouw originaliteit, potentieel, hartstocht en besef van invloed. Het gaat om je eigen stem weer horen tussen al het andere. Door alle goed bedoelde adviezen (en je eigen kritische gedachten) is deze op de achtergrond geraakt. Dat maakt dat je iedere dag door aan het komen bent. Terwijl je ook keuzes dichterbij jezelf kunt maken. Ik help je graag dit te ontdekken.

jezelf zakelijk ☞ Coaching bewust leiderschap. Een goed leider is zelfbewust. Dat betekent dat je weet wat je eigen triggers zijn en wat de impact van je eigen gedrag is. Je stemt jezelf effectief af op wat een situatie en je mensen nodig hebben. Jij verstevigt vertrouwen en nodigt uit tot innovatie en creativiteit. Hoe? Door verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen ontwikkeling. Meerbewust is er voor jou! Laten we samen helderheid voor je scheppen. Dan leer je over hoe je niet langer in je valkuilen stapt, hoe je eerlijk en duidelijk bent, hoe je coachend leiding geeft.

je bedrijf ☞ Organisatieadvies. Samen cultiveren – the next level. Je bedrijf is toe aan een andere kijk of volgende stap. Het gaat over organisatiecultuur en je positionering van binnenuit. Jouw mensen zijn jouw katalysator voor succes. Hier liggen kansen voor je.

je bedrijf ☞ Training 1)vergroten verantwoordelijkheid & betrokkenheid 2)teamdynamiek & communicatie. Vanuit Meerbewust is het overkoepelende thema altijd versterken van je bedrijfscultuur. Het middel dat daarvoor ingezet wordt is bewustwording. Bewustwording van je eigen triggers, impact van gedrag en je keuzes. Ieder mens beïnvloedt het werk, collega’s en het gehele bedrijf (en haar positionering) op zijn eigen manier. Het is een keuze of je dat op een positieve manier doet. Daarvoor is eerst meer bewustwording nodig.

Ik ontmoet je graag.

TELEFOON, MAIL EN LINKEDIN

+31 6 15 85 50 23
monique@meerbewust.nl
Volg me op LinkedIn
Volg me op Instagram

Meer lezen over mijn theses

Wil je meer weten over het zien en benutten van je eigen potentieel?

Lees de these Zelfactualisatie
Lees de these Zelfactualisatie

Ben je benieuwd naar het proces van bewustwording?

Lees de these Bubbels
Lees de these Bubbels

Wil je ontdekken hoe relaties jouw manier van leven beïnvloeden?

Lees de these Relaties
Lees de these Relaties