Ik voel het als mijn missie mensen te helpen groeien en verbinden door ze te leren meer bewust met een open hart in het leven te staan.

Mijn naam is Monique Pereij. Door mijn eigen ervaringen en inzichten met je te delen wil ik je laten zien hoe je keuzes in het leven kunt herkennen. Waardoor je keuzes dichterbij jezelf kunt gaan maken.

Daarnaast wil ik je voorhouden hoe je relaties met mensen, met gebeurtenissen en met dingen kunt beschouwen en vervullen om je verleden meer in balans te krijgen. Wat is het fijn als je geen energie in je verleden meer hoeft te steken! Geen maalstromen van gedachten, geen oud zeer en geen ouwe koeien meer. Al deze vrijgekomen energie kan voortaan rechtstreeks ingezet worden voor jezelf in het nu – voor jouw meerbewuste ik.

Meerbewust worden is niet zo moeilijk of zwaar als je wellicht zou denken. Sterker nog: het is best leuk om te doen. Heerlijk om jezelf meer te leren kennen, te begrijpen en jezelf meer als jezelf te gedragen. Mooie neveneffecten: groei van vrijheid en van vertrouwen op jezelf.

Ik ben er voor je. De vorm die ik daar voor heb gevonden is Meerbewust.

Meerbewust gaat over mijn hartstocht voor het verspreiden van daadwerkelijke vrijheid (authentiek kunnen zijn) en hoger bewustzijn. En dat kan met en bij iedereen. Als je maar wil. Dus wat kies jij?

Mijn naam is Monique Pereij. Door mijn eigen ervaringen en inzichten met je te delen wil ik je laten zien hoe je keuzes in het leven kunt herkennen. Waardoor je keuzes dichterbij jezelf kunt gaan maken.

Daarnaast wil ik je voorhouden hoe je relaties met mensen, met gebeurtenissen en met dingen kunt beschouwen en vervullen om je verleden meer in balans te krijgen. Wat is het fijn als je geen energie in je verleden meer hoeft te steken! Geen maalstromen van gedachten, geen oud zeer en geen ouwe koeien meer. Al deze vrijgekomen energie kan voortaan rechtstreeks ingezet worden voor jezelf in het nu – voor jouw meerbewuste ik.

Meerbewust worden is niet zo moeilijk of zwaar als je wellicht zou denken. Sterker nog: het is best leuk om te doen. Heerlijk om jezelf meer te leren kennen, te begrijpen en jezelf meer als jezelf te gedragen. Mooie neveneffecten: groei van vrijheid en van vertrouwen op jezelf.

Ik ben er voor je. De vorm die ik daar voor heb gevonden is Meerbewust.

Meerbewust gaat over mijn hartstocht voor het verspreiden van daadwerkelijke vrijheid (authentiek kunnen zijn) en hoger bewustzijn. En dat kan met en bij iedereen. Als je maar wil. Dus wat kies jij?

Wil je meer weten over mij? Dan nodig ik je uit om mijn bio te lezen!

Lees mijn bio

Ben je benieuwd naar jouw bewustwordingsmogelijkheden? 

Lees meer over mijn benaderingen en tarieven.

Benaderingen van Meerbewust

Lees meer over mijn basisinzichten.

Basisinzichten van Meerbewust