Wellicht wil je gewoon een zinvol gesprek over jezelf. Dat kan zeker bij Meerbewust!

Gewoon een goed gesprek

Een zinvol gesprek over jezelf? Dat kan zeker bij Meerbewust!

Dit gesprek is niet de start van een coachingstraject. Waarom zou je een (lang) coachingstraject aangaan terwijl je het prima allemaal zelf kunt. Alles wat je zou moeten weten heb je al in je bezit. Het gaat er om dat je daar meer bewust van wordt. En daarom staat jouw gesprek bij Meerbewust gewoon op zichzelf.

We gaan samen het gesprek aan om even weer wat helderheid in je leven te scheppen. Het draait om de vragen: Wat is je context? Wat verlang jij? Waar loop je tegen aan? Hoe kun je meer van jezelf toe laten in je leven? En hoe ga je jouw invloed verder inzetten?

En wat ook kan is een goed gesprek over jouw zoektocht naar zingeving – jouw zelfontplooiing en potentie. Wellicht wil je iets ondernemen en voel je je overladen door alle mogelijkheden die je op internet tegenwoordig tegenkomt. Wat is is je volgende stap voor jou? Is er wel een volgende stap nodig? Zo ja… Wie zijn goede mensen om je te begeleiden? Wat past bij jou? Ik help je jouw volgende stap(pen) helder te krijgen en vertrouwde adressen ervoor te vinden.

Hoe lang gaat zo’n gesprek dan duren? Precies zo lang als jij nodig hebt om jouw helderheid te verkrijgen (doch uiterlijk 2 uur).

Jij bent er klaar voor. Jij wordt Meerbewust!

Neem nu contact op

Wil je alvast weten wat jouw financiële investering gaat zijn?

De prijs bedraagt €200,- per sessie (inclusief btw.)

Boek nu een goed gesprek
Boek nu een goed gesprek