Je eigen stem horen tussen al het andere. Maak keuzes dichter bij jezelf.

Zinvolle gesprekken over jezelf. Je eigen stem weer horen tussen al het andere. Meerbewust coaching is er voor jou! Jij gaat keuzes maken, dichter bij jezelf.

Goed nieuws! Je hebt de keuze in het leven. Wellicht lastig te doorzien, tussen alle goedbedoelde meningen en adviezen van anderen. Bovendien is je hoofd nog gevuld met kritische gedachten, overtuigingen en het doorkomen van je dagen.

Dus het is tijd om je eigen stem weer te gaan horen! Hoe meer bewust je wordt van jouw eigen stem en vervolgens keuzevrijheid en invloed, hoe meer je het voor jezelf in kunt gaan zetten. Ik help je graag dit te ontdekken.

Stuur mij een mail (monique@meerbewust.nl) of (WhatsApp bericht 06 15855023), dan plannen we een telefonische kennismaking (gratis en vrijblijvend). Dit is je eerste keuze dichter bij jezelf.

Meerbewust coaching is er voor jou om je aan te moedigen meer van jezelf te begrijpen en meer bewust te worden van je eigen stem en de invloed die je hebt op het leven. Het gaat om jou: Wat ervaar jij? Wat wil jij? en Waar kies jij voor? Misschien merk je het nu niet zo, maar jij hebt de keuze van wat je toelaat in je leven.

Kies je na onze telefonische kennismaking voor een vervolg dan ontmoeten wij elkaar voor een eerste coachingssessie (± 1,5 uur). Je kunt sessies plannen naargelang je eigen behoeften en tempo. Wil je toch graag een houvast? Over het algemeen zorgt een traject van 6 sessies binnen een tijdsbestek van 6 maanden voor de juiste verheldering en ondersteuning.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw coachingstraject zakelijk in te zetten #persoonlijkleiderschap #persoonlijkeontwikkeling #bewustleiderschap. Er geldt een zakelijk tarief. Als in: onderstaand bedrag per sessie wordt exclusief btw.

Interesse in bewustwording als tool om je bedrijfscultuur positief te beïnvloeden? Klik dan hier Of ben jij een bedrijf?

Jij bent er klaar voor. Jij wordt Meerbewust!

Neem nu contact op

Wil je alvast weten wat jouw financiële investering gaat zijn?

De prijs bedraagt €200,- per sessie (inclusief btw.)

Boek nu een goed gesprek
Boek nu een goed gesprek