Visie, missie & doelgroep.

Waarom Meerbewust?

In een maatschappij waar alles vooral om normering, digitalisering en robotisering draait is een zachte natuurlijke tegenhanger nodig – onze menselijke waarde – de impact die wij als mens echt willen maken. Dus laten we afspreken dat het een bijzondere en positieve wordt. Tja ’t is toch ’n soort van legacy.

What’s in the name?

Meerbewust heet Meerbewust, omdat je niet ergens minder bewust van kunt worden. Als je iets weet, is het lastig daar je ogen weer voor te sluiten. Bewustwording is ons krachtig middel voor duurzame verandering.

Visie

Inclusieve bedrijfsculturen met een aangenaam werkklimaat van vertrouwen zijn de norm. Meerbewust is dé expert om de transitie naar dit mensgericht werkklimaat voor bedrijven in Nederland te stimuleren.

Meerbewust excelleert.

Missie

Wij versimpelen en verankeren de werkklimaatverandering voor bedrijven. Bewustwording is ons krachtig middel voor change creation. Onze masterclasses, consultancy & trainingen verhogen sociale intelligentie en brengen nieuwe perspectieven op organisatie-inrichting.

Meerbewust maakt zichtbaar.

Doelgroep

Ben jij een HR-professional, manager of bestuurder die het werkklimaat van je bedrijf wil veraangenamen om zo een aantrekkelijke inclusieve bedrijfseigen cultuur te krijgen? We hebben de gamechangers voor jou en maken je graag meer bewust van je eigen invloed.

Meerbewust is er voor jou.

Laten we eens kennismaken.

Hier vind je ons