Meerbewust verzorgt coaching, trainingen, managementreflectie, strategische sessies en HRM & organisatieadvies (en tooling).

Bewustwording is een krachtig middel om je bedrijfscultuur & positionering positief te beïnvloedden. Besef van potentieel, waar werkelijk verantwoordelijkheid ligt en wat goed communiceren is, brengt je verder. Het ontstaat door meer bewust met een antropologische blik naar je bedrijf te gaan kijken. Vanuit hier ga je herkennen en duurzaam veranderen. Het maakt je bedrijf wendbaar, creërend en werkgelukkig.

Zo beïnvloed je op de juiste wijze je bedrijfscultuur en versterk je jouw positionering.

Bedrijfsvoering & Cultuur

Samen cultiveren – the next level. Je bedrijf is toe aan een andere kijk of volgende stap. Het gaat over organisatiecultuur en je positionering van binnenuit. Jouw mensen zijn jouw katalysator voor succes. Hier liggen kansen voor je.

Wellicht bemerk je dat je bedrijfscultuur op een onbewuste wijze is gegroeid tot wat het nu is, maar dat dit niet de cultuur is die je wenst. Dus je wilt gaan ontdekken hoe je de cultuur positief kunt beïnvloeden. Jij wilt namelijk een vruchtbare bodem, waar op je bedrijf kan floreren en innoveren.

Wellicht maakt je bedrijf een groei door, waardoor je een professionaliseringsslag wilt maken. Mooi moment -‘window of opportunity’- om je cultuur en organisatie onder te loep te nemen en het ontwerp ervan meer naar je toe te trekken!

Wellicht is je bedrijf vol op dreef. Je basis op HR gebied heb je op orde; daar heb je goede mensen voor. Toch knaagt er nog iets aan je. Hoe kan je het werk goed organiseren en tegelijkertijd het leuker hebben met elkaar. De reguliere organisatiemodellen vind je wat gedateerd. Je hebt geen zin om nog meer beleid en regels op te tuigen om deze vervolgens te moeten blijven handhaven en afdwingen. Je wilt voor jouw organisatie het anders doen. Het mag creatiever, het mag menselijker, het mag logischer en gemakkelijker.

Kortom wat je aanleiding ook is: het is tijd om meer van binnen uit je organisatie te gaan halen!

Wat zal het je opleveren? Zicht op je huidige cultuur en ‘inbedding’ van je organisatieprocessen (interne profilering en handvatten die jij je mensen geeft). Zicht op wat je daadwerkelijk wenst voor je bedrijf en hoe je daar gaat komen – een impactgerichte organisatiecultuur. Het resultaat is dat jij meer bewust (en gericht) je huidige bedrijfscultuur positief zult gaan beïnvloeden. Met als mooi neveneffect dat jouw mensen steeds meer bewust worden van hoe zij daadwerkelijk op goede wijze bijdragen aan de doelstellingen en missie van het bedrijf.

Cultiveren vergt een meer bewuste aanpak, die dichtbij onze natuurlijke menselijke neigingen en (antropo)logica ligt. Zo ontstaat er een werkelijk duurzame verandering.

Hebben bovenstaande woorden je interesse gewekt? Neem contact met mij op,
dan praten we verder over wat jij voor je bedrijf wenst. Ik ontmoet je graag!

Managementreflectie voor jou

Gewoon een goed gesprek.
Een zinvol gesprek om even te kunnen reflecteren. Dat kan zeker bij Meerbewust!
Laten we samen weer wat helderheid voor je scheppen. Het draait om de vragen: Wat is je bedrijfscontext? Wat verlang jij? Waar loop je tegen aan? En hoe wil je jouw invloed verder inzetten?

Dit gesprek is niet de start van een coachingstraject. Waarom zou je een (lang) coachingstraject aangaan terwijl je het prima allemaal zelf kunt. Alles wat je zou moeten weten heb je al in je bezit. Het gaat erom dat je daar meer bewust van wordt. Daarom staat jouw gesprek gewoon op zichzelf.

Hoe lang gaat zo’n gesprek dan duren? Precies zo lang als jij nodig hebt om jouw helderheid te verkrijgen (± 1,5 uur).

Waarom een externe hiervoor inhuren? Het zorgt voor meer gevoel van veiligheid – geen bias, geen consequenties en alles in vertrouwelijkheid. Je kunt werkelijk vrij spreken. Mijn ervaring? Ik ben afgestudeerd in de Psychologie (specialisatie A&O – bedrijfspychologie), heb jarenlang ervaring in HR & Organisatieadvies en werk al geruime tijd als bedrijfscoach.

Hebben bovenstaande woorden je interesse gewekt? Neem contact met mij op,
dan praten we verder over wat jij voor jezelf wenst. Ik ontmoet je graag!

Trainingstijd!

Mooi! Je hebt besloten dat je extra aandacht voor je mensen wilt.
Jij gaat, door het inregelen van deze training,  het werkgeluk en de wendbaarheid van je mensen vergroten. Meerbewust is er voor jou!

Wat zijn je opties? De aandacht van de training kan zich richten op verschillende onderwerpen: vergroten van verantwoordelijkheid, zelfregulering, teamwork, veerkracht, wendbaarheid, effectiviteit van communicatie, leervermogen, betrokkenheid, persoonlijke kracht en ga zo maar door….(En dan kan het ook nog eens een combinatie ervan zijn.)

Vanuit Meerbewust is het overkoepelende thema altijd versterken van je bedrijfscultuur. Het middel dat daarvoor ingezet wordt is bewustwording. Bewustwording van je eigen invloed in het werk, bij collega’s en op het gehele bedrijf (en haar positionering).

Waarom een externe hiervoor inhuren? Het zorgt voor meer gevoel van veiligheid – geen bias, geen consequenties en alles in vertrouwelijkheid. Je mensen zullen werkelijk vrij spreken. Wat het effect van de training ten goede komt. Er is namelijk geen afhankelijkheidsrelatie van inkomen & productiviteit. Er is alleen bewustwording, zonder oordeel.

Benieuwd naar wat je investering gaat zijn? Stuur me een bericht. Dan neem ik contact met je op om verder te praten over de extra persoonlijke aandacht, die jij wenst voor je bedrijf.
Ik ontmoet je graag!

Gevoel of toch meer een emotie?

Spreekuur

Iedereen zit wel eens even niet zo lekker. Er is de laatste tijd veel op bedrijven (en haar mensen) af gekomen. In een tijd dat het veel om afstand nemen en op afstand inregelen heeft gedraaid, is persoonlijke aandacht meer en meer waardevol geworden.
En hoe zorg je hier voor binnen je bedrijf?

De invulling van persoonlijke aandacht, die ik je voor wil houden, is in de vorm van een (inloop)spreekuur. Tijdens dit spreekuur kunnen je mensen zich uitspreken over een probleem, stress of iets dat hen gewoon even van het hart moet. Het kan gaan om een collega, iets in het werk of wat in het privéleven zich afspeelt. Kortom het gaat om extra aandacht voor het welzijn van je mensen (en daarmee het werkgeluk en de wendbaarheid vergroten).

Hebben bovenstaande woorden je interesse gewekt? Neem contact met mij op, dan praten we verder over de extra persoonlijke aandacht, die jij wenst voor je bedrijf. Ik ontmoet je graag!

Meer mogelijk voor jouw bedrijf

Er zijn meerdere benaderingen en dus meerdere mogelijkheden voor jou. Staat jouw mogelijkheid er (nog) niet bij.
Neem contact met mij op over jouw wensen.  Ik ontmoet je graag!

Neem nu contact op

Lees meer over mijn benaderingen en tarieven.

Benaderingen van Meerbewust

Lees meer over mijn basisinzichten.

Basisinzichten van Meerbewust