Persoonlijke change creation start hier!

HR Manager – Business Partner – HR Adviseur

Je voelt je soms gespannen, gefrustreerd of wil simpelweg meer uit je HR positie gaan halen.

Voortdurend compenseren en gaten dichten die anderen laten vallen. Werknemers ontevreden over hun functioneringsgesprek? Beoordeling? Klachten over hun leidinggevende? HR krijgt ze allemaal weer over de vloer. Begin met meer bewust tijd nemen voor de dingen die je echt zou willen doen. Focus op eigen talenten. Juist door jouw persoonlijke positionering word je succesvoller in begeleiden en beïnvloeden van anderen.

Promotie

Je overweegt een level up qua HR rol. Mogelijk heb je de promotie al op zak. Mooi moment om stil te staan bij jouw persoonlijke positionering. Een rolverschuiving behoeft acceptatie van jou op de nieuwe positie door anderen. Een seat aan de MT-tafel brengt verantwoordelijkheid. Strategische doelen voor ogen hebben en complexe systemen doorzien, maakt je succesvol. Positioneer jezelf als strategisch partner.

Tijd voor jouw persoonlijke change creation.

Goed. Wat de aanleiding ook is voor jouw gewenste verandering. De oplossing ligt in het meer bewust worden van je eigen impact en keuzemogelijkheden. Doorzien van je eigen invloed op werkklimaatverbetering & bedrijfscultuur. Meerbewust coaching is er voor jou! Neem contact op voor meer informatie en het plannen van een kennismaking.

Neem contact op

Benieuwd naar hoe maakbaar jouw HR rol is?

Tijdens jouw Meerbewust sessies worden je keuzes en invloed zichtbaar.

Daarom ga je voor Meerbewust!

Wil je een organisatiebrede leiderschapsontwikkeling vanuit HR inzetten? Lees hier over onze incompany leiderschap masterclasses.

Interesse om het wat groter aan te pakken? Zin in een organisatiebrede bedrijfscultuurverandering?
Lees hier over mensgericht leiderschap, organisatie-inrichting & positief beïnvloeden van bedrijfscultuur.