Meer bewust aantrekkelijke bedrijfscultuur en betrokken teams, afgestemd op de bedrijfsvisie.

Inspelen op de huidige trends.

Bedrijfscultuur is een zeer belangrijke reden voor werknemers om bij een bedrijf te komen werken, te blijven, of juist te vertrekken. Innoverende bedrijven willen een aantrekkelijke, inclusieve bedrijfscultuur en betrokken teams, afgestemd op hun eigen bedrijfsvisie. ‘Niet zomaar ergens werken’ wordt de norm. Bedrijven pionieren daarom volop om zich te onderscheiden door nieuwe vormen van samenwerken eigen te maken.

Doorhebben hoe je bedrijfscultuur creëert, daar draait het om!

Focus op een aangenaam werkklimaat beïnvloedt bedrijfscultuur succesvol. Mensgericht leiderschap en een werkomgeving waarin vertrouwen, verbondenheid, groei en eigenaarschap centraal staan​ maken een werkklimaat aangenaam. Het stelt iedereen in staat om betekenis te hebben en ergens bij te horen. Creating fans in your company. Resultaat: een aantrekkelijke, inclusieve bedrijfscultuur, waar mensen graag betrokken zijn.

Doorzien dat mensgericht leiderschap & versterkende organisatie-inrichting zorgen voor een aantrekkelijke future proof bedrijfscultuur. Wij hebben de gamechangers voor je! We stellen voor jou een incompany programma samen. Doel: stap voor stap mensgericht leiderschap en empowerment van teams realiseren. Missie: vergroten van vertrouwen in combinatie met creëren van duidelijke richtlijnen via leiderschap & organisatie-inrichting.

Door vertrouwen & duidelijkheid neemt de kans dat mensen productieve, zelforganiserende, betrokken werknemers worden aanzienlijk toe. Dus gaan we de trust factor toevoegen aan de werkomgeving binnen je bedrijf. 

Mogelijkheden

Trust factor BASIS:
– Leiderschapsontwikkeling.
– Organisatie-inrichting (bedrijfseigen organisatiestructuur, overlegstructuur, interne bedrijfsomgeving, interne tone of voice & HR service).

Trust factor COMPLEET:
– Bedrijfsidentiteit – bouwstenen verbondenheid bedrijf en haar mensen.
– Leiderschapsontwikkeling.
– Organisatie-inrichting (bedrijfseigen organisatiestructuur, overlegstructuur, interne bedrijfsomgeving, interne tone of voice & HR service).

Zelforganisatie

HR kan de sleutelpositie innemen. Zij kan het bedrijf helpen een gewenste bedrijfscultuur neer te zetten om zo aantrekkelijker en structureel succesvoller te zijn. Hoe? Door een juiste organisatie-inrichting middels haar HR-beleid te implementeren en managementontwikkeling naar zich toe te trekken. Bovendien kan HR de verbinder zijn voor andere stakeholders zoals Marketing, ICT, Finance & Facility. Zo wordt er een gedragen bedrijfsbrede cultuuraanpak gerealiseerd.

Meerbewust brengt bedrijven naar het next level – change creation.

Goed. Wat de aanleiding ook is voor jouw gewenste verandering. De oplossing ligt in meer bewust je bedrijfcultuur te gaan beïnvloeden. Context maken die een productieve, creërende bedrijfseigen flow waarmaakt. Dat is wat je bedrijf bijzonder maakt en jouw company mojo laat stromen. Realiseer een glow up van je bedrijf door de juiste beïnvloeding je meester te maken.  Wij hebben de gamechangers voor je. Meerbewust is er voor jou! Neem contact op voor meer informatie en het plannen van een kennismaking.

LET’S BUILD TRUST & UNLOCK YOUR COMPANY MOJO

Laten we kennis maken

Benieuwd naar hoe maakbaar jouw bedrijfscultuur is?

Meerbewust is jouw partner voor positieve beïnvloeding.

Daarom ga je voor Meerbewust!

Liever eerst een kleinere stap zetten? Interesse in leiderschapsontwikkeling? Hier vind je meer info over onze leiderschap masterclasses.