Meer bewust een gezonde aantrekkelijke bedrijfscultuur creëren.

Vraagstuk

Bedrijven willen aantrekkelijke inclusieve bedrijfsculturen en betrokken teams, afgestemd op hun eigen bedrijfsvisie. Employer branding , employee engagement & employee experience zijn veel besproken thema’s. Lees hier meer over de huidige trends. Managers van vandaag zijn inhoudelijk scherp en ervaren, maar hebben moeite om samenwerking en betrokkenheid op te bouwen. De frustratie: gebrek aan samenhang binnen en tussen verschillende teams. Het beïnvloedt productiviteit negatief en vergroot verzuim en verloop.

Er is verandering van organisatie-inrichting en leiderschap noodzakelijk. Vernieuwing om de menselijke verbinding te vergroten, groei te faciliteren én de aanhoudende behoefte aan zelfsturing serieus te nemen.

Innovatie

A noble purpose alone won’t cultivate & elevate your company. Slimme bedrijven creëren daarom meer bewust een company vibe waarin werknemers graag samen waarde willen maken. Zij weten dat door focus op een aangenaam werkklimaat hun bedrijfscultuur gunstig wordt beïnvloed en aantrekkelijk wordt.

Dit is de innovatie – het next level. Mensgericht leiderschap in een werkomgeving waarin vertrouwen, verbondenheid, groei en eigenaarschap centraal staan​. Future proof managers overstijgen de rol van medespeler en problem solver. Zij gaan leiden op een manier die iedereen in de gelegenheid stelt om zijn potentieel te bereiken. Zij richten zich op verbinding en hebben aandacht voor het individu. De werkomgeving sterkt dit leiderschap en realiseert een vertrouwensklimaat. Bovendien faciliteert de organisatie-inrichting teamempowerment en groei.

De combinatie van mensgericht leiderschap en de versterkende organisatie-inrichting maken het werkklimaat aangenaam. Resultaat: een aantrekkelijke, inclusieve, gezonde bedrijfscultuur. Een must voor de toekomst.

Meerbewust geeft mogelijkheden – change creation.

Meester maken van het next level met een bedrijfseigen organisatie-inrichting en leiderschapsontwikkeling start bij HR. Zij pakt de sleutelpositie om bedrijf (management) en haar mensen te verbinden. Meerbewust is er voor jou!  We realiseren een gezond aangenaam werkklimaat met sterkend leiderschap en beleid vanuit HR.

Leiderschapsontwikkeling

Dit is de innovatie – het next level voor managers. Leiderschap dat zich vooral richt op succesvol kunnen zijn van anderen, menselijke verbinding en teamempowerment. Daarbij is er aandacht voor het individu en bereiken van ieders potentieel. Begin stap voor stap dit mensgericht leiderschap vanuit HR te implementeren binnen het bedrijf. Wij hebben hier masterclasses en modules voor. Zo kan jij voor je bedrijf een interne leerweg samenstellen. Train-de-trainer is eveneens mogelijk. Wij houden van empowerment en zelforganisatie. Dus helpen we jou graag om zelf leiderschapstrainingen binnen je bedrijf te gaan geven.

Meer over de masterclasses

Unlock your company mojo

Dit is de innovatie – het next level voor het gehele bedrijf. Een werkomgeving waarin vertrouwen, verbondenheid, groei en eigenaarschap centraal staan. Door de combinatie van een juiste organisatie-inrichting en mensgericht leiderschap creëer je een aangenaam werkklimaat. Dé vruchtbare bodem die werknemers in de gelegenheid stelt hun potentieel te bereiken en jouw company mojo laat stromen. Realiseer stap voor stap een aantrekkelijke bedrijfscultuur met betrokken teams, afgestemd op je eigen bedrijfsvisie.
Wij hebben hier interne programma’s voor.

Meer over bedrijfscultuur beïnvloeden
Meer over de masterclasses
Meer over bedrijfscultuur beïnvloeden

Meerbewust Change Creation

Hier vind je ons!